Antet
Catalog produse
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate:
 

ANDYLUC BESTMAG SRL care administreaza domeniul www.andyluc.rorespecta confidentialitatea datelor dvs. si doreste ca informatiile personale sa ramana protejate. Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate.

 

Politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale.

Astfel, prin vizitarea magazinului online www.andyluc.ro , direct sau prin intermediul altui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

A). COLECTAREA DE INFORMATII

www.andyluc.ro colecteaza informatii de la dvs. in mai multe modalitati prin intermediul acestui website (atunci cand doreste sa actualize website-ul pentru a facilita navigarea si accesul la informatii, atunci cand va ajuta sa gasiti mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesare, atunci cand doreste atentionarea dvs. asupra noilor informatii, produse si servicii pe care le oferim s.a.m.d) . Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii eficiente si calitative.

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitati ale magazinului online www.andyluc.rosau pentru orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail. Aceste informatii personale sunt utilizate in scopul facturarii, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intampina probleme in momentul procesarii comenzii, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.andyluc.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Varsta. www.andyluc.ro respecta confidentialitatea datelor pntru copii. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor. Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informatie cu caracter personal si sa cereti ajutorul unui parinte sau tutore.

Comentariile/Review-uri la produse. Magazinul nostru permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai magazinului online www.andyluc.ro . Nu suntem responsabili pentru informatiile personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.

B). UTILIZAREA INFORMATIILOR

Utilizarea interna a informatiilor si comunicarea cu dvs. Magazinul nostru online, www.andyluc.ro, foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferi servicii clientilor.

Magazinul nostru online,www.andyluc.ro va folosi datele dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari. De asemenea, www.andyluc.rova trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe . va www.andyluc.ro. Nu veti putea renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizarea externa a informatiilor si comunicarea in aceste situatii cu dvs. www.andyluc.ro nu vinde, nu inchiriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridica, exceptie facand urmatoarele situatii:

  1. Precum majoritatea comerciantilor cu amanuntul prin comert electronic, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru. Astfel, www.andyluc.ro va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. Spre exemplu, in scopul de a va livra produsele dorite, magazinul nostru va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon.
  2. www.andyluc.ro poate partaja informatii non-personale (spre ex. numarul de vizitatori pe zi intr-o anumita pagina sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va vor identifica personal sau direct.
  3. www.andyluc.ro nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din circuitul comercial.
spacer
Website detinut de ANDYLUC BESTMAG S.R.L., CIF: 37400383, Reg.Com: J37/256/2017

andyluc.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.