Antet
Catalog produse
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii

Politica de livrare

Politica de livrare
 

Timpul de livrare


Produsele sunt expediate inaceeasi zi ori in  ziua urmatoare in functie de ora la care a fost plasata comanda.


Perioada de livrare poate sa varieze intre 1 zi si 2 zile in functie de disponbilitatea produsului. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de www.andyluc.ro , în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare. Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Cumpărătorului i se solicita adresa, datele de identificare, numar de telefon pentru livrare, la completarea comenzii.
Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii www.andyluc.ro vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente. Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de www.andyluc.ro, clientul ne poate contacta la 0752073234 sau prin e-mail la adresa andyluc_bestmag@yahoo.com

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

www.andyluc.ro păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit. Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de vor fi www.andyluc.ro achitate de cumpărător.

Modalităţi de livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata . Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

Nu se acceptă ridicarea bunurilor de către cumpărători de la sediile www.andyluc.ro

LIVRĂRI INTERNAȚIONALE

www.andyluc.ro nu livreaza produse international!

Plata prin virament bancar se efectueaza in urma emiterii facturii proforme pe care o puteti solicita printr-un email la

andyluc_bestmag@yahoo.com

www.andyluc.ro nu percepe costuri aditionale in afara de cele mentionate mai sus!

Important! Plata prin virament bancar poate suporta costuri aditionale, acestea fiind suportate de client!

spacer
Website detinut de ANDYLUC BESTMAG S.R.L., CIF: 37400383, Reg.Com: J37/256/2017

andyluc.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.